Servicii

Descriere generala servicii

Proiectare constructii

Proiectarea de arhitectura este principalul obiect de activitate al acestui birou. Pe langa aceasta, prin colaboratorii nostri directi, asiguram proiectare de rezistenta si instalatii.

Proiectare de urbanism

Biroul nostru are experienta si totodata este calificat sa intocmeasca documentatii complete de urbanism PUD si PUZ.

Servicii de design

Putem sa ne implicam la cererea clientului si in elaborarea de obiecte de design, oricare ar fi acestea. Provocarile pe care acest domeniu le implica nu sunt un impediment pentru noi.

Consultanta

Oferim consultanta competenta in domeniile in care ne desfasuram activitatea. In plus putem asigura servicii de consultanta si pentru activitati conexe proiectarii prin colaboratorii nostri.

Mai mult

De ce sa angajam un proiectant?

Timp

Factorul timp implicat in derularea oricarei investitii este esential. Prin colaborarea cu un proiectant investitorul/beneficiarul poate  evalua realist  acest aspect.

Bani

Optimizarea costurilor de investitie nu se poate face fara implicarea unui proiectant. Prin analiza de specialitate, acesta poate previziona cu marja mica de eroare eventualele costuri.

Solutii tehnice

Prin alegerea solutiilor tehnice optime fiecarui proiect in parte se asigura calitatea si prestanta produsului final.

Solutii economice

Economia in folosirea materialelor (raport cantitate si calitate) sunt atributii directe ale proiectantului din domeniul constructiilor.

Solutii estetice

Desi de multe ori marginalizata de catre investitor, calitatea estetica a obiectului de constructie este aspectul ce produce cel mai mare impact in cadrul localitatii.

Profit

Combinarea optima de catre proiectant a categoriilor enumerate anterior asigura o rentabilitate crescuta a investitiei.

Servicii de arhitectura, urbanism, design si consultanta

Serviciile oferite si credo-ul nostru

Prin serviciile  noastre dorim sa intampinam cerintele clientilor, oferindu-le  sprijin pe intreaga perioada de colaborare. Pentru ca ambele parti sa fie  multumite, trebuie ca intregul proces sa fie inteles si asumat atat de beneficiar cat si de proiectant. Consideram  ca fiecare proiect trebuie tratat  cu seriozitate indiferent de dimensiune, locatie, functiune si exigente.

Mai mult